Dečji Park BELI JELEN

Park dečje radosti BELI JELEN
Ljubanje bb, 31311 Bela Zemlja
Tel: +381 64 334 3194
Email: info@belijelen.rs
www.belijelen.rs

Dečji Park   BELI JELEN

Malo koje mesto na Zlatiboru i okolini nas je tako brzo i lako kupilo svojom spontanošću i srdačnošću. I mi smo se jednom prilikom slučajno zadesili na ovom mestu i od tada mu se stalno vraćamo, svaki put jednako veseli i ushićeni. Ovaj mali raj za decu poseduje zanimljiva dečija igrališta sa raznim poligonima, trampolinama, ljuljaškama, vrteškama, žičarama za decu, terenima za badmington, stoni tenis, odbojku na pesku, mali fudbal, poligon za male strelce lukom i strelom, vožnja dečijih motora i bicikala, zatvorenu igraonicu i još mnogo mnogo toga što će vašoj deci jedan običan dan pretvoriti u dan za pamćenje.

Park decje radosti Beli Jelen

Ono što nikako nesmemo zaboraviti da napomenemo je da ih tamo čekaju novi životinjski drugari koji ovo mesto i čine tako posebnim. Tamo će se upoznati sa jelenima Danijelom i Bambijem, srnama Lanom i Ikom, konjima Kanesom, Emporiom i Zorkom, kucama Medom, Askom i Vukom i sa mnogo slatkih tajvanskih kozica, koje će vas iskreno nasmejati svojom predstavom dok ih budete hranili.

Park decje radosti Beli Jelen

Ukoliko ste na Zlatibor došli sa decom, nikako nemojte propustiti odlazak u Park dečje radosti BELI JELEN koji se nalazi na 20km centra Zlatibora.

Putanju od apartmana La Vista do Parka decje radosti Beli Jelen možete pogledati ukoliko kliknete ovde.